Tavita portbagaj

Tavita Portbagaj POLCAR DAEWOO MATIZ


Producator: POLCAR
Model: -
Marca: Daewoo
Pentru: DAEWOO MATIZ

Articol extins/Info extins: hidrofug, Articol extins/Info extins: intreaga suprafata de incarcare
Tavita portbagaj A3 Sportback (8V)


Producator: UMBRELLA
Model: A3 Sportback (8V)
Marca: Audi
Pentru: AUDI A3

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ A3 Sportback (8V)
Tavita portbagaj A3 Sportback (8V) (cu roata de rezerva)


Producator: UMBRELLA
Model: Sportback (8V)
Marca: AUDI
Pentru: AUDI A3

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ A3 Sportback (8V) (cu roata de rezerva)
Tavita portbagaj Audi A4 Avant / Combi (B8) 5-DV (08-)


Producator: UMBRELLA
Model: Audi A4 Avant / Combi (B8) 5-DV (08-)
Marca: Audi
Pentru: AUDI A4

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Audi A4 Avant / Combi (B8) 5-DV (08-)
Tavita portbagaj A4 Sedan (B8 8K) (4-portiere)


Producator: UMBRELLA
Model: A4 Sedan (B8 8K) (4-portiere)
Marca: Audi
Pentru: AUDI A4

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ A4 Sedan (B8 8K) (4-portiere)
Tavita Portbagaj UMBRELLA ASTRA H HATCHBACk


Producator: UMBRELLA
Model: ASTRA H HATCHBACk
Marca: Opel
Pentru: OPEL ASTRA H

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Astra H Hatchback (3/5-portiere) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA AUDI A6 AVANT COMBI


Producator: UMBRELLA
Model: AUDI A6 AVANT COMBI
Marca: Audi
Pentru: AUDI A6

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ A6 Avant / Combi (C5 4B) (5-portiere) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA AUDI A4 SEDAN


Producator: UMBRELLA
Model: AUDI A4 SEDAN
Marca: Audi
Pentru: AUDI A4

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ A4 Sedan (B7 8E/8H) (4-portiere) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA AUDI A4 AVANT COMBI


Producator: UMBRELLA
Model: AUDI A4 AVANT COMBI
Marca: Audi
Pentru: AUDI A4

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ A4 Avant / Combi (B6/B7 8E) (5-portiere) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA BMW E87 HATCHBACK


Producator: UMBRELLA
Model: BMW E87 HATCHBACK
Marca: Bmw
Pentru: BMW E81/E82/E87/E88

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ 1-er Hatchback (E87) (5-portiere) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA PEUGEOT 207


Producator: UMBRELLA
Model: PEUGEOT 207
Marca: Peugeot
Pentru: PEUGEOT 207

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ 207 Hatchback Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA PEUGEOT 208 HATCHBACK


Producator: UMBRELLA
Model: PEUGEOT 208 HATCHBACK
Marca: Peugeot
Pentru: PEUGEOT 208

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ 208 Hatchback (5-portiere) Tavita portbagaj, de o calitate deosebita, fara miros, urmareste conturul platformei auto, fiind prevazuta cu margine de cca 5 cm, care impiedica scurgerea apei si a murdariei in portbagajul dumneavoastra.
Tavita Portbagaj UMBRELLA BMW E46 LIMUZINA


Producator: UMBRELLA
Model: BMW E46 LIMUZINA
Marca: Bmw
Pentru: BMW E46

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ 3-er Sedan (E46) (4-portiere) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA BMW E46 COMBI


Producator: UMBRELLA
Model: BMW E46 COMBI
Marca: Bmw
Pentru: BMW E46

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ 3-er Touring / Combi (E46) (5-portiere) Tavita portbagaj, de o calitate deosebita, fara miros, urmareste conturul platformei auto, fiind prevazuta cu margine de cca 5 cm, care impiedica scurgerea apei si a murdariei in portbagajul dumneavoastra.
Tavita Portbagaj UMBRELLA BMW E91 COMBI


Producator: UMBRELLA
Model: BMW E91 COMBI
Marca: Bmw
Pentru: BMW E90/E91

PROTECTIE PORTBAGAJ 3-er Touring / Combi (E91) (5-portiere) Tavita portbagaj, de o calitate deosebita, fara miros, urmareste conturul platformei auto, fiind prevazuta cu margine de cca 5 cm, care impiedica scurgerea apei si a murdariei in portbagajul dumneavoastra.

PIESE UNIVERSALE

Cea mai variata
gama de produse
Livrare rapida
oriunde in Romania
Posibilitate
de retur
Consultanta
tehnica
Diverse posibilitati
de plata