magazin online piese auto ieftine

Tavita portbagaj

Tavita Portbagaj POLCAR DAEWOO MATIZ


Producator: POLCAR
Model: -
Marca: Daewoo
Pentru: DAEWOO MATIZ

Articol extins/Info extins: hidrofug, Articol extins/Info extins: intreaga suprafata de incarcare
Covor portbagaj LAMPA LAM24031 UTILITY PVC Negru


Producator: LAMPA
Model: UTILITY
Marca: UNIVERSAL
Pentru: UNIVERSAL

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Partner Tepee II


Producator: UMBRELLA
Model: Partner Tepee II
Marca: Peugeot
Pentru: PEUGEOT PARTNER

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Transporter T5


Producator: UMBRELLA
Model: Transporter T5
Marca: Vw
Pentru: VW TRANSPORTER T5

Tavita Portbagaj NOVLINE PEUGEOT 3008 2010-


Producator: NOVLINE
Model:
Marca: Peugeot
Pentru: PEUGEOT 3008

Tavita Portbagaj UMBRELLA HYUNDAI SANTA FE II FACELIFT (CM)


Producator: UMBRELLA
Model: HYUNDAI SANTA FE II FACELIFT (CM)
Marca: Hyundai
Pentru: HYUNDAI SANTA FE

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Santa Fe II Facelift (CM) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavă cauciuc portbagaj GUMARNY ZUBRI KHD 101202


Producator: GUMARNY ZUBRI
Model: KHD 101202
Marca: UNIVERSAL
Pentru: UNIVERSAL

3/5 uşi
Tavă cauciuc portbagaj GUMARNY ZUBRI KHD 101514


Producator: GUMARNY ZUBRI
Model: KHD 101514
Marca: UNIVERSAL
Pentru: UNIVERSAL

HB
Tavă cauciuc portbagaj GUMARNY ZUBRI KHD 101501


Producator: GUMARNY ZUBRI
Model: KHD 101501
Marca: UNIVERSAL
Pentru: UNIVERSAL

Tavita Portbagaj UMBRELLA AUDI Q7 (4L)


Producator: UMBRELLA
Model: AUDI Q7 (4L)
Marca: Audi
Pentru: AUDI Q7

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Q7 (4L) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA PEUGEOT 207


Producator: UMBRELLA
Model: PEUGEOT 207
Marca: Peugeot
Pentru: PEUGEOT 207

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ 207 Hatchback Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA PEUGEOT 407 LIMUZINA


Producator: UMBRELLA
Model: PEUGEOT 407 LIMUZINA
Marca: Peugeot
Pentru: PEUGEOT 407

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ 407 Sedan Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA AUDI A3 HATCHBACK


Producator: UMBRELLA
Model: AUDI A3 HATCHBACK
Marca: Audi
Pentru: AUDI A3

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ A3 Hatchback (8P1) (3-portiere) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA MERCEDES C-class W203 COMBI


Producator: UMBRELLA
Model: MERCEDES C-class W203 COMBI
Marca: Mercedes
Pentru: MERCEDES C-class

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ C-Klasse (S203) (4-portiere) T-Modell Wagon Tavita portbagaj, de o calitate deosebita, fara miros, urmareste conturul platformei auto, fiind prevazuta cu margine de cca 5 cm, care impiedica scurgerea apei si a murdariei in portbagajul dumneavoastra. IMAGINEA ESTE GENERICA.
Tavita Portbagaj UMBRELLA MERCEDES C-class W204 SEDAN


Producator: UMBRELLA
Model: MERCEDES C-class W204 COMBI
Marca: Mercedes
Pentru: MERCEDES C-class

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ C-Klasse Sedan (W204) (4-portiere) Tavita portbagaj, de o calitate deosebita, fara miros, urmareste conturul platformei auto, fiind prevazuta cu margine de cca 5 cm, care impiedica scurgerea apei si a murdariei in portbagajul dumneavoastra. IMAGINEA ESTE GENERICA.

PIESE UNIVERSALE

Cea mai variata
gama de produse
Livrare rapida
oriunde in Romania
Posibilitate
de retur
Consultanta
tehnica
Diverse posibilitati
de plata