magazin online piese auto ieftine

Planetara SPIDAN 20469

Planetara SPIDAN 20469
Planetara SPIDAN 20469
Planetara SPIDAN 20469
Producator: SPIDAN
Cod producator: 20469

Cere o cotatieLungime [mm]: 464
Diametru articulatie la roata [mm]: 108
Diametru articulatie la cutia de viteza [mm]: 108
Alezaj-? [mm]: 10.2
Numar pistoane: 6
Diametru asezare gauri -? [mm]: 94
Atentie ! Este posibil ca pentru acest produs
sa se solicite piesa veche la schimb.
Conditii de acceptare:
  • sa fie asamblata si curata
  • sa nu fie sparta sau crapata
  • sa nu fie indoita sau rupta
  • sa nu aiba urme de lovituri mecanice
  • sa nu se fi incercat reconditionarea ei in prealabil
  • ATENTIE! la alternatoare si compresoare - FULIA SA NU FIE BLOCATA!
  • ATENTIE! la electromotoare - AXUL SA NU FIE BLOCAT!
  • ATENTIE! la casete de directie - CREMALIERA SA NU FIE RUGINITA!
  • ATENTIE! La montarea compresorului nou trebuie sa inlocuiti filtrul uscator, supapa de expansiune si sa curatati instalatia de aer conditionat!
  • Piesele pentru care se solicita piesa veche la schimb sunt reconditionate de producator pe linia de fabricatie. Aceste produse beneficiaza de aceleasi conditii de vanzare si garantie ca si piesele noi !

CODURI DE ORIGINE

Marca
Coduri
BMW
33211225729, 33211225731, 33211226666, 33211226667, 33211209615

Puteti compara pretul acestui produs cu aceeasi piesa echivalenta de la alti producatori folosind campul de cautare din partea de sus a paginii, introducand codul de producator, respectiv 20469. In rezultatele afisate alegeti categoria de piese auto corespunzatoare iar produsele echivalente sunt reprezentate de catre cele gasite prin "numar de comparatie". O alta metoda de cautare pentru a gasi piese echivalente cu produsul de mai sus este sa folositi codurile OE atasate (in cazul in care acestea exista), rezultatele obtinute ca echivalenta fiind cele gasite dupa numarul de origine (OE).

Pentru identificarea corecta a pieselor comandate prin intermediul www.piese-auto.ro se solicita seria de sasiu (numarul de identificare al masinii - VIN). Aceasta se afla in talon si este alcatuita din 17 caractere alfanumerice. Orice piesa comandata se verifica in programul de service al marcii de masina pentru care a fost aleasa folosind seria de sasiu furnizata de catre client. Aceasta serie este necesara in special pentru cazurile in care producatorul de automobile a folosit cel putin doua variante constructive pentru piesa sau ansamblul din care face parte piesa respectiva. Orice piesa din componenta unui automobil are un cod de origine atasat (cod OE), acesta fiind folosit pentru ofertarea variantelor aftermarket echivalente cu piesa originala. Acest cod poate fi folosit in campul de cautare dupa cod piesa aflat in partea stanga a paginii. Seria de sasiu se completeaza inainte de lansarea comenzii, la ultimul pas in cosul de cumparaturi, unde se solicita completarea acesteia pentru fiecare masina pentru care s-au selectat piesele aflate cos.

DESPRE PRODUCATORUL SPIDAN


Nume marcă: SPIDAN
Origine: Italia
Calitate: Calitate de fabrica
Garanţie: 18 luni
Produse: Planetare, capete planetara

Descriere: "Garantie pe viata"

Anual sunt puse in circulatie peste 63 de milioane de vehicule noi in intreaga lume. Provocarea este aceeasi la orice tip de masină si in orice colt al lumii: de a transmite forta motorului la roti, in cel mai eficient si economic mod posibil.
Spidan este un partener adevarat in industria automobilistica, fiind furnizorul principal al constructorilor de vehicule (Audi, Ferrari, Jaguar, Lexus, Mercedes-Beny, Rolls-Royce).
Fabrica mama SPIDAN, GKN Driveline, are un rol important in dezvoltarea transmisiilor cu lant, articulatii homocinetice (cap planetară). De numele GKN Driveline se pot asocia nenumarate brevete si inventii.
Ultima dezvoltare este sistemul DPC (Dynamic Power Control) de la BMW X6, care permite distributia puterii in mod egal la rotile din spate.

PIESE UNIVERSALE

Comanda online rapid si simplu Planetara SPIDAN 20469, completeaza seria de sasiu la finalizarea cumparaturii pentru a verifica compatibilitatea piesei cu masina ta. Primesti factura si garantie, livrare prin curier rapid oriunde in tara.

Cea mai variata
gama de produse
Livrare rapida
oriunde in Romania
Posibilitate
de retur
Consultanta
tehnica
Diverse posibilitati
de plata