Despre noi
Cum cumperi
Livrare
Oferte & Reduceri
Masini Parcate
Nu aveti masini in istoric
Inregistrare
Intra in cont
Autentificare
Cere o piesa
0768.883.222
0768.885.222
Comenzi
0 Produse - 0.00 Lei
Cosul meu
Cosul de cumparaturi este gol.
 
Cere o piesa
Contact:
Vodafone:
Orange:
Orange:
mail:
vanzari@ Piese-Auto.ro
Pentru asistenta si comenzi telefonice Luni-Vineri: 08:30-18:30
program Piese-Auto.ro Cosmote : 0768.887.222

         Operator:

S.C. PIESEAUTOSHOP S.R.L.

Adresa: Bucuresti, Sector 6, AleeaGhencea, Nr.2, Bloc A12, Scara 3, Etaj 1, Ap.35

Contact: e-mail: vanzari@piese-auto.ro

CUI:32292108,

J:J40/11971/2013

 

 

Numar operator de date cu caracter personal: 0024739.           

 

In Romania, datele cu caracter personal sunt protejate prin Legea Nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“Legea”).

 

S.C. PieseautoshopS.R.L. (“Compania”, “noi”) prelucreaza prin intermediul site-ului www.piese-auto.ro  (“Site-ul”) un numar limitat de date cu caracter personal despre dumneavoastra. Prezenta Politica de Confidentialitate (“Politica”) descrie datele prelucrate, scopul prelucrarii, modalitatile de prelucrare si drepturile de care va bucurati in calitatea de titular al acestor date.

 

 

1.      Drepturi

1.1.   In conditiile impuse de Lege, va bucurati de urmatoareledrepturi legate de prelucrarea datelor personale:

·               Dreptul de acces la date;

·               Dreptul la corectare a datelor;

·               Dreptul de opozitie insemnand ca oricand ne puteti notifica sa nu va mai prelucram datele, in anumite conditii;

·               Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale bazata pe prelucrarea prin mijloace automate a datelor.

·               Dreptul de a va adresa justitiei.

1.2.   Primele doua drepturi pot fi exercitate, in conditiile Legii, prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, transmise la adresa de e-mail a Companiei. Raspunsul nostru va veni intr-un termen de maxim 15 zile.

1.3.   Dreptul de opozitie poate fi exercitat printr-o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa la adresa de e-mail a Companiei.

1.4.    In situatia in care considerati ca prelucrarea datelor dumneavoastra este ilegala va puteti adresa  Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal - www.dataprotection.ro sau instantelor competente aflate in raza domiciliului dumneavoastra.

 

2.      Prelucrarea datelor personale

2.1.   Va respectam viata privata. Din acest motiv nu vom prelucra datele dumneavoastra personale decat in situatiile in care acest lucru este neaparat necesar. De asemenea, pentru siguranta dumneavoastra ne vom stradui mereu sa colectam cat mai putine date personale.

2.2.   Datele personale vor fi pastrate numai pe durata prelucrarilor descrise mai jos.

2.3.   Deoarece credem in prelucrarea responsabila a datelor dumneavoastra personale, prelucrarea este limitata doar scopurilor declarate mai jos.

 

3.      Comanda on-line/comanda telefonica

3.1.   Informatiile furnizate vor fi utilizate in scopul efectuarii comenzii produselor pe care Utilizatorul doreste sa le achizitioneze. Comanda se va realiza atat prin intermediul Site-ului www.piese-auto.ro, cat si telefonic prin intermediul operatorilor Companiei.

3.2.   In niciun un caz nu vom transmite, pune la dispozitie sau permite accesul unor terti la datele persoanele, fara acordul explicit al Utilizatorului.

 

4.      Marketing

4.1.   Nu vom utiliza datele personale in scopuri de marketing direct decat in situatia in care ne permiteti acest lucru. In zonele unde sunt colectate date personale veti putea mentiona daca sunteti de acord sau nu sa le prelucram in acest scop.

4.2.   In niciun caz nu vom transmite, pune la dispozitie sau permite accesul unor terti la datele personale in scopuri de marketing.

 

5.      Newsletter

5.1.    Newsletter-ul Companiei si mesajele comerciale pentru care v-ati dat acordul vor fi transmise utilizand serviciile unei companii de servicii e-mail:

          Mail Chimp,

Adresa: MailChimp 512 Means St, Suite 404, Atlanta, GA ,30318USA

Contact: customersupport@mailchimp.com.

5.2.   Compania Mail Chimp isi desfasoara activitatea in afara Uniunii Europene si actioneaza ca persoana imputernicita de catre operator. Compania este membru aderent la principiilede confidentialitate Port Sigur ale S.U.A. (US Safe Harbor)si prelucreaza datele dumneavoastra personale respectand obligatiile valabile pentru operatorii sau persoanele imputernicite din Uniunea Europeana.

5.3.   Prin abonarea la newsletter-ul si la mesajele comerciale ale Companiei, sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre compania Mail Chimp.

5.4.   Pentru transmiterea newsletter-ului vom utiliza adresa dumneavoastra de e-mail pe toata durata existentei contului de utilizator sau pe durata cat sunteti abonat la newsletter.

5.5.   In orice moment va veti putea dezabona de la newsletter urmand pasii din ultimul newsletter primit sau prin trimiterea unui e-mail la adresa vanzari@piese-auto.ro de la adresa pe care primiti newsletter-ul.

 

6.      Cont

6.1.   Pentru a efectua o comanda trebuie sa va inregistrati pe Site, cu nume, prenume, adresa de livrare, parola si date de contact (adresa de e-mail si telefon). Datele furnizate la inregistrarea unui Cont vor fi prelucrate numai pentru autentificarea ulterioara in cont si doar pe durata existentei Contului.

6.2.   Utilizatorul va oferi in mod expres consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

7.      Utilizarea continutului

7.1.   Site-ul poate contine link-uri si aplicatii ale unor furnizori externi de servicii sociale de comunicare, cum ar fi, dar fara a se limita la Facebook®, prin intermediul carora aveti posibilitatea sa faceti anumite actiuni.

7.2     In situatia in care folositi linkuri sau faceti anumite actiuni legate de serviciile sociale de comunicare, ii permiteti Companiei sa afiseze acest lucru in Site, iar prelucrarea datelor va dura pe parcursul existentei Site-ului. De asemenea efectuand asemenea actiuni ii permiteti Companiei sa transmita furnizorilor respectivelor servicii sociale de comunicare informatiile sau actiunile pe care le-ati efectuat, precum si permisiunea de a primi de la respectivele servicii sociale de comunicare informatii asociate actiunii efectuate.

7.3.    Furnizorul de servicii sociale de comunicare ale caror link-uri sau aplicatii le puteti utiliza folosind Site-ul este, la acest moment, Facebook®.Pentru informatii privind politicile de prelucrare a datelor personale ale acestor companii, vizitati web-site-urile corespunzatoare.

 

8.      Sugestii si reclamatii sau alte comunicari

8.1.   Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: vanzari@piese-auto.ro. Datele pe care le furnizati in cadrul unor asemenea comunicari vor fi prelucrate pe durata rezolvarii respectivei comunicari si numai pentru acest scop.

                                                                                 

9.       Securitatea datelor

9.1    Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja viata privata.Din acest motiv, toate datele personale vor fi pastrate in baze de date pe serverele companiei S.C. Lider 4 IT S.R.L., cu sediul in Iasi, Str. Masinei Nr. 1, avand CUI 29258688 ,inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J22/1938/2011.

9.2.   Pentru protectia acestora vom lua cel putin urmatoarele masuri de siguranta: acces limitat numai angajatilor care au nevoie de aceste date pentru furnizarea serviciilor, acces la bazele de date pe baza de user si parola, bazele de date vor fi stocate pe calculatoare protejate prin firewall. 

 

10.       Modificari in politica de confidenţialitate

10.1.       La anumite intervale de timp pot exista modificari la politica de confidentialitate sau in privinta modului de prelucrare. Recomandăm vizitatorilor Site-ului sa reviziteze prezenta politica pentru a fi la curent cu eventualele schimbari.

 

11.       Website-uri ale tertilor

     11.1.    Site-ul nostru contine legaturi catre website-uri operate de catre terti. Nu ne asumam responsabilitatea pentru practicile privind confidentialitatea website-urilor operate de catre terti care sunt legate la sau integrate cu Site-ul nostru.

11.2.       Includerea unei legaturi pe Site nu implica aprobarea, recunoasterea sau confirmarea securitatii site-urilor respective.

 

12.       Utilizarea Site-ului de catre copii

12.1.    Site-ul nu este destinat persoanelor sub varsta de optsprezece (18) ani si solicitam ca aceste persoane sa nu furnizeze Date Personale prin Site.

 

                                                     

Va multumim pentru increderea acordata!”

 

Echipa Piese-Auto.ro

Newsletter
Aboneaza-te la Newsletter si primesti pe email noutati, reduceri si oferte speciale de la Piese-Auto.ro !
Modalitati de plata
Se poate opta pentru plata cash sau cu cardul..

VISA VISA ELECTRON MASTER CARD MAESTRO
Termeni si conditii
Efectuarea unei comenzi pe site-ul Piese-Auto.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile... citeste mai departe
©2014 Piese-Auto.ro -Toate drepturile rezervate
Politica de confidentialitate
Cere o piesa
Termeni si conditii
ANPC
Contact
Sitemap
Feed Produse
Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Mai multe detalii
Program de lucru
Luni-vineri:
08:30-18:00
Sambata:
08:30-14:30